Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Tourism Lobby Άνδρος Έχασε τρεις Γαλάζιες Σημαίες για... 240 ευρώ και 30 φωτογραφίες!

Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Άνδρος: Έχασε τρεις "Γαλάζιες Σημαίες" για... 240 ευρώ και 30 φωτογραφίες!

 

Το είχαμε μάθει προ καιρού και το ψάχναμε, αλλά μας πρόλαβε ο φίλος μας ο Γιάννης. Ένα ακόμα παράδειγμα ελληνικού σουρεαλισμού αλλά και σπάνιας ολιγωρίας, εάν αληθεύει ότι η Άνδρος, έχασε τις "Γαλάζιες Σημαίες" της για περίπου 240 ευρώ και καμιά τριανταριά φωτογραφίες!!! Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την...

 

...επιστολή του αναγνώστη μας, που επιβεβαιώνουν και οι δικές μας πληροφορίες. Και περιμένουμε βέβαια, κάποια απάντηση από τους αρμόδιους τοπικούς άρχοντες...

"Η αδιαφορια του Δημου Ανδρου.

Στον πρωην Δημο Υδρουσας του Δημου Ανδρου υπηρχαν εδω και χρονια 3 Γαλαζιες σημαιες σε 3 αντιστοιχες παραλιες.

Φέτος η εταιρία, που διαχειριζεται τις Γαλαζιες σημαιες απεσυρε και τις 3 απο την Ανδρο. Το μοναδικο Κυκλαδονησι που χανει τις σημαιες του.

Οπως μαθαμε ο λογος ηταν οτι ο Δημος επρεπε να πληρωσει τα παραβολα οπως οφειλε - περιπου 80 ευρο για καθε παραλια - και να στειλει απο την αρχη της σεζον, καπου 10 φωτογραφιες για καθε παραλια.

Ο ενιαιος Δημος τωρα, αδιαφορησε εντελως για ολα αυτα και η εταιρια, η οποια ενοχλουσε συνεχως τον Δημο δεν εβρισκε κανενα υπευθυνο για να συνεννοηθει και ετσι απεσυρε τις σημαιες.

Φυσικα οι ανθρωποι του Δημου δεν καταλαβαινουν τιποτε απο τουρισμο και ουτε ενδιαφερονται.

Για εμας ομως, που ζουμε στο τμημα του νησιου του πρωην Δημου Υδρουσας και που αποτελει το τουριστικο κομματι του νησιου ειναι μια πολυ μεγαλη ζημια.

Ειναι πραγματι ντροπη αυτη η εξελιξις, κυριολεκτικα χωρις λογο, εφ'οσον υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις για την Γαλαζια σημαια και ιδιως για το Μπατσι της Ανδρου.

Ας σημειωθει οτι βασει κανονισμου της εταιριας και το 2013 θα μεινουμε χωρις τις σημαιες και μπορει να ξαναγινει αιτηση μονον για το 2014 και εφ'οσον θα υπαρχουν οι προυποθεσεις μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο.

Σας ευχαριστω πολυ

 

 

Tourism Lobby

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα