Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2012

Τ

13 ΑΥΓ 2012

«Η Τηνιακή» για το Δήμο Τήνου: Διάτρητες οι υποσχέσεις

Το σχόλιο της «Τηνιακής» για την απάντηση του Δημάρχου Τήνου κ. Κροντηρά στον Αρχηγό της Μειοψηφίας κ. Σ. Ορφανό.
Η ειρωνεία κύριοι, αν έτσι το αντιλαμβάνεστε, είναι η μια ανώδυνη αντιμετώπιση του αντιπάλου, εφόσον έχει τη δυνατότητα να τη δεχτεί και να την αντιμετωπίσει. 

Εύκολη και ανέξοδη υποσχεσιολογία, κάνει συνεχώς ο Δήμαρχος κ. Κροντηράς και οι περί αυτόν, υποτιμώντας τη νοημοσύνη δημοτών και κατοίκων της Τήνου. Αυτά που αναφέρει ο Δήμαρχος Τήνου, αλήθεια πως δεν τα γνώριζε ως «παντογνώστης» και λαλίστατος καθ’ όλα κ. Κροντηράς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της τότε Μειοψηφίας, τους οποίους έχει σήμερα προβεβλημένα στελέχη του; Πως διακήρυττε με περισσό στόμφο την αδιάκοπη παροχή νερού (και όχι μόνο) στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Τήνου (Χώρας κλπ); Παραπλανούσε εν γνώσει του τους ψηφοφόρους - δημότες για να τους υφαρπάξει την ψήφο τους; Οι νουνεχείς ηγέτες, πάντα βάζουν στο μυαλό τους έκτακτες περιπτώσεις και συμβάντα για τον ορθό προγραμματισμό του Φορέα που διοικούν. Οι υποσχεσιολόγοι αδιαφορούν. Οι άτακτες διακοπές και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση της υδροδότησης στη Χώρα Τήνου φέρνει αναστάτωση και δυσφορία στους Δημότες – κάτοικους της πόλης Τήνου. Όσον αφορά την υδροδότηση και γενικότερα την κατάσταση των χωριών του πρώην Δήμου Εξωμβούργου, θα έχουν την ευκαιρία οι «μετά Κροντηρά διοικούντες» να ασχοληθούν επιστάμενα και να δείξουν τα κακώς κείμενά τους. Για τους εργαζόμενους στην Ύδρευση και βέβαια τους ανήκουν εύσημα, για του διοικούντες αυτούς, η αυστηρή κριτική επιβάλλεται.

Για την «Τηνιακή» στην οποία πάντα με εκτίμηση στέλνει τα Δελτία Τύπου το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τήνου, τα οποία και δημοσιεύουμε, για ενημέρωση του πολυπληθούς αναγνωστικού μας κοινού.

Νίκος Φώσκολος

--
Η Τηνιακήonline - www.tiniaki.gr
Η εφημερίδα όλων των Τηνιακών


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα