Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

FW: ["Πολίτες Άνδρου"]_ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

To θεμα το πηγατε πολυ μακρια.1.Λαζαρε οι...

Βαγγελης Καραουλανης

30 Ιουλίου 9:42 μ.μ.

To θεμα το πηγατε πολυ μακρια.1.Λαζαρε οι εφοπλιστες για την χωρα ιδιαιτερα εχουν βοηθησει παρα πολυ μην ξεχνας οτι το σχολειο που πηγαμε και οι δυο ειναι δωρεαν εφοπληστικης οικογενειας η αγορα που μεγαλωσαμε η πλατεια του αφανη το γεροκομειο ο χορος που χτιστικε το λυκειο το γυμναστηριο μερος του πιο καλου γηπεδου στο αιγαιο και παρα πολα αλλα που ειναι μικρος ο χορος εδω. Στο λιμανι αναγαζονται να εχουν ρεμετζα γιατι ο χορος ειναι απολυτως ακαταλληλος για να μπορεσουν να ελλημενισουν τα σκαφη τους.Θα σου πω πως οι περισσοτεροι ψωνιζουν αυτα που χρειαζονται απο τα μαγαζια του νησιου.Τωρα καπιος θα πει γιατι δεν φτιαχνουν αυτα που ειπεσ παραπανω λιμανι νοσοκομειο κτλ Θα σου πω οτι οταν καποτε πηγε να φτιαχτει μια υπερσυχρονη μαρινα καπιοι εγραψαν στον τοιχο του λιμανιου μαρη go home.KAI ΟΤΑΝ εγκενιασε η ελιζα γουλανδρη το καινουργιο νοσοκομειο καπιοι εχεσαν στην πλακα εγκαινιων και καπιοι θελαν τα λεφτα για να κανουν εκοινοι την διαχηρηση.Το ιδιο λοιπον συμβαινει και τορα ψαχτο και θα δεις

Ιστορικό σχολίων

Dimitris Andros

Dimitris Andros

30 Ιουλίου 8:08 μ.μ.

Καλη ειναι οντως η παροχη νοσηλειας σε απορους αρκει να προλαβουν να φτασουν σε νοσοκομειο εγκαιρα. Και επειδη στο θεμα αυτο εχω ιδιαιτερη ευαισθησια θα σας αναφερω πως "φαγωθηκε" ενα φιλετο του προπαππου μου (που δεν ηταν επωνυμος - σκαφατος) στο Συνταγμα απο τους ξεφτιλες του Ευαγγελισμου το οποίο το είχε δωρίσει για να περιθάλπτονται 2 άποροι Ανδριώτες το χρόνο. Αστο. Αν για να λειτουργησει μια κοινωνια σε οργανωμενη μορφη θα πρεπει να αναμενει τη χορηγια του καθε ανωνυμοεπωνυμου κλαφτα.

 

Lazaros Tsiopos Andros

Lazaros Tsiopos Andros

30 Ιουλίου 7:57 μ.μ.

κ διαβατιδη δεν γνωριζω αν ειστε μονιμος κατοικος του νησιου αλλα ολα αυτα που αναφερετε για τους εφοπλιστες μας ειναι πολυ μακρυα απο την πραγματικοτητα και τα περισσοτερα ειναι προς εξυπηρετηση δικων τους συμφεροντων...τα ηλεκτρικα αυτοκινητα οι εργασιες στο λιμανι και πολλα ακομα ειναι προς δικη τους εξυπηρετηση τα αυτοκινητα ωστε να μεταφεροντε χωρις να θελουν αδεια μεσα στην αγορα και οι επισκευες στο λιμανι ωστε να συνεχισει να ειναι υπο δικια τους ιδιοκτησια ωστε να μην μπορει να τους κουνησει κανεις απο τις δεστρες τους....οσο για το κομποστοποιητη που αναφερετε πραγματικα δεν το γνωριζω καλα το θεμα ισως και να εχει γινει δωρεα και μπραβο σε οποιον το εκανε...τα αλλα ειναι σταγονα στον ωκεανο συσιτια και δωρεες οργανωνουν και απλοι συλλογοι στηριζομενοι σε απλες συνδρομες των μελλων τους....δωρεα για τη χωρα κ διαβατιδη θα ηταν ενα συχρονο λιμανι με ολες τις παροχες που θα μπορουσε να φιλοξενησει και κρουαζιεροπλοια δωρεα για το νησι μας θα ηταν ενα καλητερα εξοπλισμενο κ υγειας με δικο του ελικοπτερο για τις δυσκολες μερες του χειμωνα δωρεαγια το νησι μας θα ηταν (σας το ξαναανεφερα η πιεση που θα μπορουσαν να ασκησουν οι κυριοι αυτοι ωστε να βρεθει λυση για τα σκουπιδια)...αυτα ειναι εργα κ διαβατιδη οχι οι καδοι και τα οργανα στη φιλαρμονικη και ενα φρεσκαρισμα στο χρωμα στο χωρο του θεατρου.....

 

Giannis Giotakis

Giannis Giotakis

30 Ιουλίου 3:35 μ.μ.

Το να καταβάλεις το ποσό στο λιμεναρχείο είναι για να έχεις το δικαίωμα να δέσεις το σκάφος σου μέσα σε αυτό, δεν υπάρχει καθεστώς ιδιόκτητης συγκεκριμένης θέσης για κανέναν, αν όμως είσαι επαγγελματίας ψαράς(καίκι) το λιμεναρχείο είναι υποχρεωμένο να σου βρεί θέση.

 

Giannis Giotakis

Giannis Giotakis

30 Ιουλίου 3:31 μ.μ.

Η λιμάνι της Χώρας δεν είναι λιμάνι είναι αλιευτικό καταφύγιο δεν υπάρχει συγκεκριμένη θέση για κανένα, το μόνο λιμάνι στο νησί είναι το Γαύριο.

 

Franky Kallis

Franky Kallis

30 Ιουλίου 2:33 μ.μ.

ΚΑΛΑ και ΕΥΑΡΕΣΤΑ όσα αναφέρει ο A.D. περί των Ευγενών Προσφορλων και Χορηγιών από τους Εφοπλιστες της ΑΝΔΡΟΥ προς τους Δημότες της. Όμως οφείλω να τονίσω και να διαχωρήσω το Ζήτημα των Δικαιωμάτων Ελλεμενισμού και την Διαφορά μεταξύ Ιδιωτικών Μαρινών ( ή έστω υπο την ημι-κρατική εποπτεία της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. - την οποία σημειωτέον γνωρίζω από προσωπική - τραυματική εμπειρία από πρώτο χέρι) και κρατικών Λιμένων ή Καταφυγίων Σκαφών - όπως είναι αυτό της ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ - έστω και ημιτελές !!! Στα δέυτερα η Διαχείριση και Εποπτεία ασκέιται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, με φορέα τοπικής εκπροσώπησης το Λιμεναρχείο (σε εμάς το Λιμεν. ΑΝΔΡΟΥ), που οφείλει να εισπράτει Νόμιμα Τέλη ανα μέτρο μήκους - ημέρες παραμονής και Χώρα / Σημαία Νηολόγησης. Από το απλό καϊκι των ψαράδων έως το επαγγελματικό και τα κόττερα , όλοι οφείλουν να πληρώνουν ανα μήν και τελικά ΥΠΟΧΤΡΕΩΤΙΚΑ Πριν δοθεί Άδεια Απόπλου !!! Τώρα αν αυτά τηρούντια και σε ΠΟΙΟ βαθμό και από ΠΟΙΟΥΣ, αξίζει μι α Κλήση Εισαγγελέα για Διερεύνηση - για παράδειγμα το Τέλος Ελλιμενισμού για τα Ιδιωτικά και Ξένης Χώρας Νηολογημένα σκάφη (όπως των Εφοπλιστών είναι διπλάσιο έως και τετραπλάσιο από του ιδιωτικού - ντόπιου - ερασιτεχνικού, ΠΟΙΟΙ ΌΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ???? ΠΟΙΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ , ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ και ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ????

 

Προβολή όλων των σχολίων

Αρχική δημοσίευση

Lazaros Tsiopos Andros

Lazaros Tsiopos Andros

27 Ιουλίου 8:43 μ.μ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΦΑΤΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ???ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ????

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα