Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

Ο ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ sto INTERNET

Με απερίγραπτη Χαρά σας ενημερώνουμε για την «σύγχρονη παρουσία» στα Κοινωνικά Δίκτυα και το Διαδίκτυο ευρύτερα μέσα από τις διευθύνσεις που σας δίνουμε στο συνημμένο !!!

Μετά από την 40χρονη ιστορική μας συμμετοχή στα Αθλητικά και Πνευματικά – Πολιτιστικά Δρώμενα της Ανδριώτικης Νεολαίας, επιζητούμε την δική σας υποστήριξη και την «πύκνωση» στα αθλητικά μας τμήματα – κύρια στις περιόδους των θερινών διακοπών των παιδιών σας – αλλά και την εν γένει συμμετοχή σας στις Εκδηλώσεις που κατά καιρούς συνδιοργανώνουμε και με άλλους Αθλητικούς φορείς του νησιού της Άνδρου.

Κατά την διάρκεια της Θερινής περιόδου του 2012, καταφέραμε να συγκεντρώνουμε περίπου 30 – 35 νέους της Άνδρου στις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες Προπόνησης – κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο από 6:30 μ.μ. έως 8:45 μ.μ. – στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου που μας παραχωρεί ο Δήμος ( με απόφαση του Δημοτ. Συμβουλίου από το 2005), αλλά και στο Εντευκτήριο και Γυμναστήριο που με ίδιες δαπάνες διαμορφώσαμε και εγκαινιάσαμε το 2006 στους 3 κάτω-από-κερκίδες χώρους που μας παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Άνδρου (όπως έγινε και με άλλα 2 Σωματεία), και περιλαμβάνουν : πίγκ-πόγκ , διάδρομο εκγύμνασης , stepper , βάρη άρσης κ.αλ. Επίσης συνδιοργανώσαμε μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου τους Κολυμβητικούς Αγώνες παίδων και εφήβων, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. στο Νειμπορειό  στις 18 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή για 10η χρονιά.

 

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα παιδιά της Άνδρου και σας περιμένουμε όλους να συζητήσουμε στο FACEBOOK,

 

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1&fcode=AY8lbfAXH2L-TCQY&f=100004362847194&r=1197538494#!/andros.pegasos

 

 

εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου , ο Γραμματέας : ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα