Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ -ΥΒΡΕΙΣ κατα ΜΕΛΟΥΣ των Ο.Π.

Φίλοι, ομοιδεάτες και συνοδοιπόροι στον Δύσκολο αλλά και Συναρπαστικό Δρόμο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ,
Υφίσταμαι μιά άνευ προηγουμένου και λογικής Επίθεση από μεμονωμένα άτομα και Διαδικτυακά Ιστολόγια, σχετικά με την αρχική μου Καλή Πρόθεση να καταδικάσω "δήθεν φωνές αγωνίας και τρόμου" Κατά της εγκατάστασης Νεών Ανεμογεννητριών στο νησί απ΄ όπου κατάγομαι - διαβιώ και ως Ενεργός Πολίτης δρώ και αγωνίζομαι για το καλό της πλειοψηφίας των ντόπιων συμπολιτών μου - τουλάχιστον αυτό πιστεύω !!!
Επειδή η στοχευμένη και ανήθικη επίθεση τους, δυστυχώς περιλαμβάνει και την συμπαράταξη μου με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ - ενεργά από την Άνοιξη 2009 - και πρόσφατα ως υποψήφιος του "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ" (Περιφερ. σύμβουλος Άνδρου -με 111 προσωπικούς ψήφους και 377 στο σύνολο "ανεβάσαμε" την αναγνώριση μας σε ένα κατ'εξοχήν και γενικά παραδεκτό "Συντηρητικό" νησί), και σε τελική ανάλυση αποκαλούμαστε σε άρθρο ιστολογίου " Προδότες οι Πράσινοι ;" , σας καλώ να μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το σχετικό άρθρο αλλά και το Σχόλιο - Απάντηση μου (σήμερα : 25/11/2010) και να μου πείτε την γνώμη σας......... Αν θεωρηθεί ότι αποτελώ "βαρίδι" η ότι δεν εκφράζω την πλειονότητα των Ο.Π. και των αρχών τους σε θέματα Κριτικής Χωροθέτησης των Α.Π.Ε., παρακαλώ να μου το γνωρίσετε ώστε να απομακρυνθώ χωρίς να προξενήσω αθέλητη βλάβη σε εσάς.

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

το σχετικό άρθρο στο ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ :
http://mavroprovatistes.blogspot.com/2010/11/blog-post_22.html#comment-form

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ
Κυριε Καλλιβρούση , ο χαρακτηρισμός "προδότης" ηταν βαρύς, ατυχής και αστοχος. Δεν νομιζω οτι εχετε δειξει δειγματα ανθρώπου που συναλασετε με τα ισχυρά λόμπι για την τοποθετηση ΑΠΕ στο νησι μας.Ισως ειναι καιρος να αποκαλυφθουν οι πραγματικες θεσεις των Επενδυτων και απο την μερια των Ο.Π. να δοθει αγωνας για να ενημερωθει ο κοσμος για τα θετικα και αρνητικα των ΑΠΕ καθως και ποιο μοντελο τους ταιριαζει στο νησι μας.

1:35 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

12:32 π.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καλλιβρούση, η αρχική δημοσίευση σας σε εφημερίδα που εκφράσατε την απορία σας για τις αντιδράσεις των Ανδριωτών περί α/γ, εξόργισαν το σύνολο των ευαισθητοποιημένων πολιτών σε περιβαλλοντικά ζητήματα και έθεσαν ως άξιο απορίας το γεγονός, πως μπορεί ένας εκφραστής οικολογικής συνείδησης να συνηγορεί σε επικείμενη καταστροφή περιοχών NATURA. Κι αντί να πάρετε θέση επί των πεπραγμένων, μας εκθέσατε βιογραφικό σημείωμα ως απάντηση. Παρόλα αυτά στην δευτερολογία σας εξακολουθείτε να στηρίζετε αρχές που δεν συνάδουν κατά τη γνώμη μας με οικολογικά πρότυπα.
Η έννοια λοιπόν "προδότης" στοχεύει αποκλειστικά στην οικολογική συνείδηση και όχι στο ατομικό σας προφίλ.
Σε κάθε περίπτωση, είστε πολιτικό - δημόσιο πρόσωπο και θέτετε εαυτόν προς ανώνυμη ή επώνυμη κριτική, είτε αρνητική είτε θετική. Η παράνοια είναι αποτέλεσμα ασαφειών του λόγου, κάτι που έπρεπε να διορθώνεται από στόμα πολιτικού και δεν το κάνατε.
Ευχαριστώ για την παραχώρηση του σχολίου.

12:34 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα