Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2008

ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ στην ΑΝΔΡΟ - 4 & 5 Οκτώβρη 2008

ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "Ο ΠΗΓΑΣΟΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Στο κοινό Αίτημα του Δήμου Άνδρου (ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2008)


Επικροτώντας την πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου αλλά και όλων εκείνων που συντάχθηκαν υπέρ της ιδέας και βοηθούν στην πραγματοποίηση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου (που είναι προγραμματισμένοι για τις 4 και 5 Οκτώβρη του 2008) στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου, αποφασίσαμε τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» να παρέχουμε την πλήρη υποστήριξη μας σε αυτό. Ακόμη δε περισσότερο να διαθέσουμε τους δύο στεγασμένους χώρους που αφού μας παραχωρήθηκαν ευγενώς από τον Δήμαρχο Εμμ. Βάμβουκα (και την Επιτροπή Δημοτ. Σταδίου) διαμορφώσαμε με δικά μας έξοδα σε Γραφείο και Προπονητήριο Αθλητών αντίστοιχα, ώστε να στεγαστούν αντίστοιχες και συναφείς δραστηριότητες στην διάρκεια των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ’08 - με την Ευχή όλων μας να καθοριστεί τελικά η τέλεση τους στην Άνδρο !!
Παράλληλα θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε – ενημερώσουμε τους φίλους γονείς και την φίλαθλη Νεολαία της Άνδρου – ανεξαρτήτως ηλικίας / προέλευσης / τόπου μόνιμης κατοικίας – ότι τους καλούμε να συμμετάσχουν στις αθλητικές δραστηριότητες και τμήματα του Π.Α.Ο. «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» για την 7η συνεχόμενη θερινή περίοδο – 2008. Η προγραμματισμένη διάθεση των αθλητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, έχει καθοριστεί (από τον Δήμαρχο και την Επιτροπή Δ.Σ.) για τον Σύλλογο και τους αθλητές που επιθυμούν να τον επανδρώσουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη (6:00 – 8:00 μ.μ.). Παράλληλα – και σε καθημερινή σχεδόν βάση (Δευτέρα ως Σάββατο / 6:00 – 9:00 μ.μ.) – θα είναι στην διάθεση τους (αθλητών και γονέων) και το «Προπονητήριο» (εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και παιχνίδια ελεύθερου χρόνου), καθώς και το «Γραφείο» για σύσφιξη των επαφών τους με τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. και τους αθλητές. Μπορείτε να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση των ωρών που θα είναι ανοικτά με τους κους : Νικ. Πολέμη (22820-23803) – Κων. Πατέστα (6945-867753) – Φραντζ. Καλλιβρούση (6970-950642) – Ασημ. Σπυριδωνόπουλου
Τέλος ευχαριστούμε για μια ακόμη χρονιά τον Δήμαρχο Άνδρου κο Εμμ. Βάμβουκα και την Επιτροπή Δημ. Σταδίου για την αμέριστη βοήθεια τους και πάνω από όλα τα μέλη μας που με την τακτοποίηση των οφειλόμενων συνδρομών τους (μαζί με τις νέες εγγραφές) στηρίζουν έμπρακτα – οικονομικά τον κατ’ εξοχήν Μη Κερδοσκοπικό – και χωρίς κανένα άλλο έσοδο Αθλητικό Σύλλογο μας , με την 40ετή και πλέον ιστορία του στην σωματική διάπλαση και διάδοση των ιδεωδών του Αθλητισμού και της Άμιλλας στην Νεολαία της Άνδρου.

Με τις απεριόριστες ευχές και εκτίμηση όλων των μελών του Δ.Σ.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα