Κυριακή, Ιουλίου 24, 2011

Fw: ΓΙΑΤΙ «ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ» Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΣΟΥΚΟΥ»

Σε μιά τραγελαφική Αποτυχία να συζητηθούν επιτέλους οι εξελίξεις στην Διαχείριση των Απορριμμάτων της ΄Ανδρου κατέληξε η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της 20ης Ιουλίου (ημέρα των Γενεθλίων μου !!), και η το "φιάσκο" της Διακοπής λειτουργίας της μονάδας "ΣΟΥΚΟΣ" !!!!
Ενώ προηγήθηκε η συζήτηση σωρείας άλλων θεμάτων - ίσως όχι τόσο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ για το νησί μας - (π.χ. "...που οδηγεί την χώρα η παλινωδία του Μνημονίου και η επερχόμενη Επιλεκτική Χρεωκοπία ???..." ή "....καταδίκη των Μηχανισμών χρηματοοικοκονομικής μόχλευσης των Εθνικών Οικονομιών της Ευρωζώνης....."), αφέθηκε τελευταίο να συζητηθεί το ΜΕΙΖΟΝ θέμα των Απορριμμάτων !!!! Και πέρα όμως από την "φαεινή έμπνευση" αυτή, ο Δήμαρχος ζήτησε την σε "Απόρρητο" διεξαγωγή της - με κλείσιμο όλων των καταγραφικών μηχανισμών - απόφαση εντελώς Απαράδεκτη - ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ που δυστυχώς κατέληξε σε Ιλαροτραγωδία όταν ο αντιδήμαρχος Ελ. Μπάλας - επενέβη εκνευρισμένος "σαν ταύρος σε υαλοπωλείο" - "καταγγέλοντας" την δήθεν "αποκρυφθείσα" λειτουργία κασετοφώνου ψηφιακής καταγραφής κατά συγκεκριμμένου δημοσιογράφου που είχε προσκληθεί και εν πάσει περιπτώσει ήταν εν γνώσει όλων η παρουσία του (ο Διαμ. Μπασαντής - αρθρογράφος στην τοπική εφημερίδα "ΑΝΔΡΙΑΚΗ") και "εν ριπεί οφθαλμού" ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δ.Σ. ....... απεχώρησαν "αρνούμενοι" να προχωρήσουν στην δραματική και τόσο επείγουσα Ενημέρωση, που στο κάτω - κάτω  ΟΦΕΙΛΟΥΝ στην  κοινωνία ΟΛΩΝ των Ανδριωτών !!!


ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ - Αρχιτεκτων Μηχανικός / μέλος Τ.Ε.Ε. - Σ.Α.Δ.Α.Σ.-ΠΕΑ / μελος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

--- Στις Σάβ., 23/07/11, ο/η THEODOSIS SOUSOUDIS έγραψε:

Θέμα: ΓΙΑΤΙ «ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ» Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΣΟΥΚΟΥ»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα