Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

"ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ "ΣΟΥΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ !!






Δυστυχώς "πριν ο κόκκορας λαλήσει τρείς φορές", γινόμαστε μάρτυρες μιάς κωμικοτραγικής εξέλιξης στο Πρόβλημα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων της Άνδρου - που όμως αποδεικνύεται ότι ως "μάντεις κακών" είχαμε με ουσιαστικά και εμπεριστατωμμένα στοιχεία ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ και ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, τόσο στον Δήμαρχο κύριο Ι. Γλυνό όσο και στους Ανδριώτες, εμείς οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και μέσω του εκπροσώπου μας ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ (Περιφερ. Συμβούλου και Γραμματέα στο Π. Σ. Νοτίου Αιγαίου) που επισκέφθηκε το νησί μας στις 10/6 ΑΚΡΙΒΩΣ για να Ενημερωθεί αλλά και Να Ενημερώσει σχετικά με τις Ενστάσεις και τις Παλινωδίες στην λειτουργία της Μονάδας ΣΟΥΚΟΣ !!!!
Ε λοιπόν το κακό έγινε !!!! Το περιλάλητο και "πολυδιαφημιζόμενο" από τον ίδιο τον Δήμαρχο (ΝΕΤ - εκπομπή ESCAPE / 4/7/2011) ως "μοναδική λύση - πατέντα που θα λύσει όχι μόνο το Πρόβλημα των σκουπιδιών της Άνδρου, αλλά και όλων των άλλων νησιών..." ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΌΓΩ ΒΛΆΒΗΣ ("έφαγε" σιδηροσωλήνα και μπλόκαρε !!!), ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (μέταλλα - γυαλί - χαρτί) και το τελικό προϊόν (πελέτ) απλά "στιβάζεται" - με βάσιμη υποψία δε απλά καταλήγει "από μόνο του" μέσα στον ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Χ.Α.Δ.Α !!! Τι άλλο να προσάψεις σε ανθρώπους που με αμετροέποια και ανεξήγητη "σπουδή" έσπευδαν να προδικάσουν "Επιτυχία 1ου βαθμού" και μάλιστα "πονηρά" καλύπτοντας την κρίσιμη περίοδο της Τουριστικής Κορύφωσης (3μηνο Ιουν. - Ιουλ. - Αυγ.) υπογράφοντας την ισόχρονη Σύμβαση - κόλαφο με τον κύριο ΣΟΥΚΟ, και το αδιαφανές Συνολικό Τελικό Κόστος Μιάς προσωρινής - ακατάλληλης Λύσης με κανένα Μέλλον και συμβολή στην ουσιαστική και μακροπρόσθεσμη Λύση του Πραγματικού προβλήματος.
Η δε Πρόταση που ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ και ο Ν. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ παρουσίασαν ΕΙΔΙΚΑ για την Άνδρο, και την υπέβαλαν και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μάλλον αγνοήθηκε και καταχωνιάστηκε σε "βαθύ συρτάρι".
Άντε λοιπόν να δούμε ΠΟΥ θα μας βγάλει η συνεχιζόμενη αυτή Ιλαροτραγωδία !!!

ΦΡΑΝ. ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ -
--- Στις Τετ., 06/07/11, ο/η FRANJESKO KALLIS <franky_kal@yahoo.gr> έγραψε:











--- Στις Τρίτ., 05/07/11, ο/η FRANJESKO KALLIS <franky_kal@yahoo.gr> έγραψε:







Σαν να πέρασαν "στου κουφού το αυτί", οι τεκμηριωμένες Αντιρρήσεις και Επιφυλάξεις που ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ - ως εκπρόσωπος του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - εξέφρασε στην κατ' ιδίαν συνάντηση του με τον Δήμαρχο Άνδρου κο Ι. ΓΛΥΝΟ (στην επίσκεψη του στην ΆΝΔΡΟ στις 10 και 11 Ιουνίου, ακριβώς για τον σκοπό της ορθής-εμπεριστατωμένης επιτόπιας ενημέρωσης για το άμεσο μέλλον της Διαχείρισης των Απορριμμάτων του νησιού) και την καταγεγραμμένη Αποτυχία της Τεχνολογικής Μονάδας "ΣΟΥΚΟΣ" στην σχετική επιδεικτική λειτουργία της απο την ΤΥΔΚ - Δήμου Καλαμάτας (όπου και κατέληξε σε "φιάσκο"), ήρθαν ακριβώς οι φιλόδοξες και οραματικές δηλώσεις του ίδιου του Δημάρχου στην Ημερίδα που διοργανώθηκε στην Χώρα της Άνδρου (το μεσημέρι της 3/7 στο Δημοτικό Θέατρο) με θέμα "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ". Είχαν βέβαια προηγηθεί οι αγωνιώδεις "διαπιστώσεις" μιας τραγελαφικής πολιτικής που ακολουθήθηκε από τους Δημάρχους κατά τα τελευταία 30 χρόνια της απαράδεκτης λειτουργίας του Απαράδεκτου ΧΑΔΑ στην Σταυροπέδα, απο τα χείλη προηγούμενων ομιλητών όπως ο Ευρωβουλευτής Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ καθώς και ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Παράταξης κος Μ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, που όμως απεύθυναν και κρίσιμα ερωτήματα - επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα της παραπάνω Πρότασης έναντι μιάς Ολοκληρωμένης Διαχείρισης με μεγιστοποίηση - βελτιστοποίηση της Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης, με έμφαση στην ενεργοποίηση των πολιτών στην Διαλογή στην Πηγή. Αντί όμως για δημιουργικό - καλόπιστο διάλογο, κάποιοι παρευρισκόμενοι "ανεξήγητοι θιασώτες - συνήγοροι του ΣΟΥΚΟΣ", επιτέθηκαν φραστικά στον Ευρωβουλευτή καταρρακώνοντας κάθε έννοια "Φιλόξενου Πνεύματος" - μόνο γιατί τόλμησε να "ξεστομίσει" την αλήθεια και να αναφέρει στον υπολογισμό κόστους της Μονάδας την μετακύλιση στον κάθε Ανδρώτη "κατά ένα Ευρώ ανά τετραγ. μέτρο επιφάνειας της ιδιοκτησίας ανα έτος" - και τόλμησαν οι κύριοι αυτοί να τον χαρακτηρίσουν "ψεύτη και ανακριβή στα ποσά" !!! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, δείχνει τις "επικίνδυνες ατραπούς" που επιλέγουν να βαδίσουν οι συνεργάτες της νέας Δημοτικής αρχής (ο Αντιδήμαρχος και ο κύριος Γ. Δαρδανός - εκδότης). Οι απίστευτες δηλώσεις του κύριου Δημάρχου, συνεχίστηκαν και στην ΝΕΤ / εκπομπή ESCARE - όπου χαρακτήρισε την Μέθοδο ΣΟΥΚΟΣ ως "Πρωτοποριακή Ελληνική Πατέντα" "που πέρα από την τωρινή δοκιμασία της και Λύση του προβλήματος των Απορριμμάτων της Άνδρου, θα σημάνει και την Μελλοντική Λύση για Όλα τα νησιά του Αιγαίου.........", δεν μας λέει όμως ποιοί θα πληρώνουν τον κύριο ΣΟΥΚΟ 3000 Ευρώ ημερήσια για να "γεμίσει" με Μονάδες του την Επικράτεια !!!!!

ΦΡΑΝ. ΚΑΛΛΙΣ

(Δείτε και την παρακάτω σχετική Ανακοίνωση της μειοψηφούσας Δημοτικής Παράταξης ΑΝΔΡΟΣ - ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ)





Από: THEODOSIS SOUSOUDIS <info@sousoudis.gr>
Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"
Προς:
Ημερομηνία: Τρίτη, 5 Ιούλιος 2011, 0:39


Καλησπέρα
Επισυνάπτω δελτίο τύπου για το θέμα της διαχείρισης απορριμάτων με τον "ΣΟΥΚΟ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα