Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Fw: Fw: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ στο Ε.Σ.Π.Α.-Π.Ε.Π.

Νίκο Σ. και λοιπα΄στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σας ευχαριστώ καταρχήν για την άμεση ανταπόκριση σας,
Νίκο Χρυσόγελε και λοιποί ΟΙΚΟ-σύντροφοι,
 
Είναι γεγονός ότι δικαιώθηκα και με ενημέρωσαν σχετικά και από την Εταιρεία Αναπτυξης και Προόδου - ΕΤ.Α.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, σχετικά με την Δικαιολογημένη Παράταση της Τελικής Υποβολής μετά την 16/5.
"ΦΕΥ" όμως- δεν μπορούσα να υπολογίσω την "κουτοπονηριά" και το "κουκούλωμα" που θα επιχειρούσαν τα αρμόδια Κυβερνητικά κλιμάκια και οι θεσμοθετημένες Υπηρεσίες τους !!!!!
Εδώ και 30 ώρες ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - απαγορεύει την Ηλεκτρονική Υποβολή μέσω του Συστήματος WWW.EPENDYSEIS.GR (σχετικές πολύωρες προσπάθειες μου βγάζουν ηλεκτρονικό μήνυμα " Η περίοδος υποβολής έχει οριστικά κλείσει" - ενω σε σχετική μου δικτυακή ερώτηση στην Μ.Ο.Δ. Α.Ε. (Helpdesk του EPENDYSEIS.GR) μου ζητήθηκε ΑΤΟΜΙΚΑ να αποδέιξω ότι όντως αντιμετώπισα Πρόβλημα στην Ηλεκτρονική Υποβολή (ευτυχώς λόγω κακών εμπειριών και υπερ-οργάνωσης έχω αρχειοθετήσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία με αυτούς τους φορείς) και να τους δηλώσω τους Κωδικούς των Επενδυτικών Στοιχείων  που έχω εκπονήσει και ολοκληρώσει.). Όμως όλη αυτή η έωλη και παράξενη διαδικασία μου δίνει την Υποψία της "ενορχηστρωμένης αποδοχής συγκεκριμένων επιλογών" και οπωσδήποτε ΟΧΙ την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ πουθα εξασφάλιζε το "ανοιγμα' του Ηλεκτρ. Συστήματος Υποβολής για ΟΛΟΥΣ όσους είχαν εξασφαλίσει Αρχικό Κωδικό στις 15/5 (αρχικός προγραμματισμός).
Θα επιμείνω λοιπόν στην παράκληση μου προς εσάς για επείγουσσα επερώτηση στην Βουλή και διερεύνηση - καταγγελία - δημοσιοποίηση των κωμικοτραγικών και αλλοπρόσαλων Κυβερνητικών πρακτικών
Παραμένω "στις επάλξεις" για θέματα που μπορούμε να αγωνιστούμε και να επιδιώξουμε απο κοινού ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - τουλάχιστον από μέρους μου.
 
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ  ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ
----- Original Message -----
Sent: Wednesday, May 22, 2013 2:52 PM
Subject: Re: Fw: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ στο Ε.Σ.Π.Α.-Π.Ε.Π.

Κύριε Καλλιβρούση, καλημέρα σας!
Μετά από επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, σας στέλνουμε σχετική απόφαση του Υπουργείου που επιλύει το θέμα στο οποίο αναφέρεστε, για όλες τις περιπτώσεις εκείνες που δεν υποβλήθηκαν προτάσεις εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος
ependyseis.gr.

Η απόφαση είναι αναρτημένη στη διεύθυνση: http://www.antagonistikotita.gr/pep/events.asp?id=56&cs=2

Το θέμα της απόφασης είναι :

Δόθηκε η δυνατότητα ολοκλήρωσης υποβολής προτάσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα "Ενίσχυσης ΜΜΕ" [22/5/2013]

Αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα, σε όσους υποψήφιους επενδυτές έχουν υποβάλλει έγκαιρα στο
Helpdesk σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα επίλυσης τεχνικού προβλήματος που τους εμπόδισε τελικά να υποβάλουν την πρότασή τους, να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική υποβολή, από την Πέμπτη 23/5/2013 και ώρα 9:00 μέχρι την Παρασκευή 24/5/2013 και ώρα 17:00.  Οι αντίστοιχοι Φάκελοι Υποψηφιότητας σε έντυπη μορφή πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν έως και την Δευτέρα 27/5/2013.


Στις 22/5/2013 1:28 μμ, ο/η ANDRIATTICA Ltd.- FRANJESKO K. έγραψε:
άξιε Κυκλαδίτη βουλευτή - Νίκο ,
 
Σου πρωθώ σχετική μου πρωτοβουλία - ένσταση και αίτημα χρονικής επέκτασης αλλιώς Ακύρωσης της διαδικασίας Ηλεκτρονικής Υποβολής για την 2η Δράση του Ε.Σ.Π.Α. / Π.Ε.Π. (για Επενδ. Σχέδια Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών)- μέσω του δικτυακού/ ψηφιακού χώρου EPENDYSEIS.GR του Υπ. Ανάπτυξης- Ανταγωνιστικότητας - Μεταφορών και Υποδομών - λόγω των συνεχών και τεχνικά ανεξήγητων προβλημάτων που παρουσίασε αυτό καθ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ της διάρκεια λειτουργίας του (απο τέλος Απριλιου), με αποτέλεσμα να αποκλειστούν εκατοντάδες Επενδυτικά Σχέδια- κυρίως Πολύ Μικρών και Μικρών επιχειρήσεων , με βασική ηλεκτρονική υποδομή ( ένας Η-Υ. σε ενέργεια) - όπως και στην δική μας περίπτωση που περιγράφεται παρακάτω ( δύο Επενδυτικά Σχέδια στην ΑΝΔΡΟ : ένα για Τουριστικά Καταλύμματα / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ένα για Νηολογηση Τουριστικού- Περιηγητικού σκάφους για τις παραλίες της Άνδρου - Τήνου και Σύρου / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ). Παρακαλώ να προχωρήσετε σε Επερώτηση στην Βουλή, αφού το συζητήσετε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ . Θα είμαι στην διάθεση σας για κάθε ενημέρωση σχετικά, αλλά το ζήτημα έχει στενό χρονικό ορίζοντα παρέμβασης λόγω της "βιασύνης" της Κυβέρνησης "να παρουσιάσει αποτελεσματικότητα στην Αναπτυξιακή της Πολιτική" !!!
 
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΤ. ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Σύμβουλος Ανάπτυξης Π.Μ.Ε. & Μ.Μ.Ε.
- υποψήφιος Βουλευτής / Περιφ. Σύμβουλος ΚΥΚΛΑΔΩΝ / ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
ΤΗΛ. : 6970-950642
 
ΣΗΜ. 1: ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παρακάτω θεσμοθετημένους Υπεύθυνους δεν καταδέχθηκε καν να μου δώσει κάποια εξήγηση ή άλλη Απάντηση.
 
ΣΗΜ.2 : Απευθύνομαι και στα κορυφαία και σεβαστά από εμένα για την αξιοσύνη τους στελέχη - συντροφους των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ζητώντας και την δική τους υποστήριξη, είτε με κοινή στήριξη του Αιτήματος Ακύρωσης της διαδικασία για το Ε.Σ.Π.Α. /Π.Ε.Π. - 2η Δράση. είτεβ και την παράλληλη σχετική Καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (για τον Ευρωβουλευτή μας Νίκο Χρυσόγελο).
 
ΣΗΜ.3 : Εξίσου εκτιμώντας σε σε τοπικό επίπεδο, απευθύνομαι και σε εσένα φίλτατε Δημήτρη Λότσαρη, για την κατάθεση Επερώτησης στο αμέσως επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.
 
----- Original Message -----
Sent: Sunday, May 19, 2013 2:40 PM
Subject: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ στο Ε.Σ.Π.Α.-Π.Ε.Π.

υπόψη κων Κ. Βιρβιδάκη - Ν. Μηταράκη - Γ. Γιαννούση / στελέχη ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ,
Διευθυντή του Ε.Φ.ΕΠ.Α.Ε.,
Πρόεδρο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,
Διευθυντή ΕΤ.Α.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ,

κυρίες - κύριοι,
 
Λόγω του Επείγοντος και του πιθανού Αρνητικού τετελεσμένου, επικοινωνώ με κρίσιμη αγωνία για να σας εκφράσω την απόλυτα δικαιολογημένη Ένσταση - Διαμαρτυρία για τον  χρονικό οριακό Αποκλεισμό μας απο την Υποβολή δυο (2) ολοκληρωμένων και εμπεριστατωμένων καθ' όλα Επενδυτικών Σχεδίων στον χώρο των Νησιών των Κυκλάδων - συγκεκριμένα της ΆΝΔΡΟΥ - με τυπική αιτία την " Μη έγκαιρη Τελική Υποβολή" εως τις 17:00μ.μ της 16/5 στο Ηλεκτρονικό Σύστημα του ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Η πραγματική αιτία ήταν Λειτουργικό Σφάλμα του λογισμικού ή/και του Η-Υ. που χρησιμοποιεί η Εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Π.Μ.Ε & Μ.Μ.Ε. ΑΝΔΡΙΑΤΤΙΚΑ Ε.Π.Ε. - της οποίας προΐσταμαι και διευθύνω με έδρα στην Άνδρο - που πάντως χωρις δική μας αμέλεια ή υπαιτιότητα  δεν μας επέτρεπε την συμπλήρωση των στοιχείων ενός και μοναδικού εδαφίου (των ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ / εδ. Ι-4) και έκλεινε το σχετικό εικονίδιο χωρίς καταγραφή των στοιχείων που πληκρολογούσαμε, και το επαναλάβαμε μερικές δεκάδες φορές εντός των 10 τελευταίων ημερών. Για το σκοπό αυτό άλλωστε , έγκαιρα καταθέσαμε ηλεκτρονικά - δικτυακά ερωτήματα τόσο στο HELPDESK του ιστοτόπου EPENDYSEIS.GR (με αρ. ερωτ. 37491) - πού όμως μου απαντήθηκε σχεδόν 24 ώρες αργότερα , και όντως επέλυσε το πρόβλημα, όσο και στην Μ.Ο.Δ. ( αρ. ερωτ.5690 και ............).
Επειδή λοιπόν θεωρούμε ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟΤΕΛΕΣ το να αποκλειστούν δύο σημαντικά Επενδυτικά Σχέδια με τα ιδιαίτερα και πραγματικά χαρακτηριστικά :
  •  υποβλήθηκαν αρχικά εντός της αρχικής προθεσμίας (10/5) οπότε και έλαβαν αντίστοιχους Αριθμούς (ΒΕΣ-34475 για την Υπό Σύσταση : ΑΝΔΡΟΥΣΣΕΣ - ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤ. ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΩΝ Ε.Ε.     και ΒΕΣ-35216 για την Υφιστάμενη Π.Μ.Ε. : ΑΝΔΡΙΑΚΕΣ  ΝΑΥΤΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ - ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗ Ε.Ε.),
  • αφορούν πραγματικά προγραμματισμένα Επενδυτικά Σχέδια με μέρος των πάγιων - υποδομών να υφίστανται ήδη και να έχουν γίνει Δαπάνες Εγκατάστασης και Σύστασης,
  • ενεργοποιούν τις οικογένειες - ως μέλη - εταίρους - δύο επιστημόνων με σύνθετη εκπαίδευση Α.Ε.Ι. και  αξιόλογων Μεταπτυχιακών (ηλικίας 49 και 51 ετών αντίστοιχα των επικεφαλής τους) που όμως στην τραγική οικονομική συγκυρία έχουν παραμείνει μακροχρόνια άνεργοι και με δραματικά ελάχιστα έσοδα (κάτω των 5.000 Ευρώ ετήσια από το 2005 και μετά - ως ελεύθεροι επαγγελματίες, μη δικαιουμενοι της οποιασδήποτε ενίσχυσης Ανεργίας), μη ικανά για την έστω αξιοπρεπή τους διαβίωση.
  • Για τους παραπάνω πραγματικούς και αποδεικτέους λόγους ζητούμε την Κατ' ειδική Εξαίρεση παροχή της δυνατότητας ολοκλήρωσης της Υποβολής - που άλλωστε είναι πλέον ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ στο σχετικό ψηφιακό Αρχείο και έτοιμη να εκτυπωθεί και αποσταλεί σε έντυπη μορφή στους σχετικούς Αποδέκτες ΑΜΕΣΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
Για το παραπάνω Αίτημα μας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να ενημερωθούμε σχετικά το πρωΐ της 20/5, ώστε να προλάβουμε το Καταληκτικό χρονικό Όριο της έντυπης Υποβολής (τηλ. 6970-950642 / e-mail : fkall@tee.gr   &   franky_kal@yahoo.gr). Σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσουμε άμεσα Εξώδικο Αίτημα Ακύρωσης της όλης Διαδικασίας Ηλεκτρονικής Υποβολής - λόγω του συγκεκριμένου αλλά και άλλων Προβλημάτων Δυσλειτουργίας αυτού που παρουσιάστηκαν κατα την όλη διάρκεια, ζητώντας την ενεργό Υποστήριξη των Φορέων και Επιμελητηρίων των οποίων τυγχάνει να είμαστε Ενεργά μέλη (Τ.Ε.Ε. - Σ.Α.Δ.ΑΣ. - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΕΛ.Ι.Ε. - Ε.Ε.Α.).

με τις ευχαριστίες μας και την ελπίδα συναινετικής επίλυσης και αποδοχής του αιτήματος μας,

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΤ. ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Σύμβουλος Ανάπτυξης Π.Μ.Ε. & Μ.Μ.Ε. 
- υποψήφιος Βουλευτής / Περιφ. Σύμβουλος ΚΥΚΛΑΔΩΝ / ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα