Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

Re: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΝΤΕΡΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ - ΧΑΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Π.ΡΗΓΑ( ΥφυΠ.ΠΕΡΙΦΕΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝ.)

ΟΑ- δες τα εμαιλ σου αλλά και παλιότερες επισκέψεις, παρουσίες σε εκδηλώσεις και παρεβάσεις. Καθώς και την ερώτηση που πριν λίγο έστειλα. Γενικώς όμως είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και βοηθάμε την επιτροπή αγώνα των σαντορινιών για το θέμα
ΟΠ - μπορούμε να βγάζουμε οργανωμένα όμως ανακοινώσεις ως ΟΠ Ν. Αιγαίου. Θέλει μια καλύτερη οργάνωση και συνεργασία για αυτό
Νίκος Χρυ

Στις 28 Φεβρουαρίου 2011 5:36 μ.μ., ο χρήστης Franky K.-ANDROS-island-Architect-Eng.+R.E.Developer <fkall@tee.gr> έγραψε:

Για το τεράστιας Οικολογικής αλλά και Αναπτυξιακής – Οικονομικής σημασίας Πρόβλημα της Ρύπανσης της Καλντέρας (του βυθού της και της υποβρύχιας χλωρίδας και πανίδας – για την ακρίβεια) της Σαντορίνης, τα μεν Δελτία Τύπου και η αρθρογραφία Εφημερίδων και Τηλεοπτικών Εκπομπών («Αθέατος Κόσμος» - ALTER CHANNEL) «βοούν» - έστω και με αντιφατικές απόψεις και αντικρουόμενες Εκθέσεις από διαφορετικούς Επιστημονικούς φορείς (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ / Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος – καθηγ. Ευαγ. Γιδαράκος) – και ο καθ’ ύλην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Υφυπουργός Περιφερ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ταυτόχρονα εκλεγμένος βουλευτής Κυκλάδων – Παν. Ρήγας , δεν βρήκε «ούτε λέξη» να σχολιάσει και να ενημερώσει σχετικά τους ταλαίπωρους νησιώτες !!! (απόσπασμα του Δελτίου Τύπου του γραφείου του το αποδεικνύει)

Εμείς ως ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ τι προγραμματίζουμε να κάνουμε ????

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ – Αρχιτέκτων Μηχανικός / ειδικ. Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κτιρίων & Εφαρμογών Α.Π.Ε.

- Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων & Περιφερ. Σύμβουλος Νοτ. Αιγαίου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ




--
Νικος Χρυσόγελος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα