Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

Fw: {eg_autodioik} Απαντηση Σχολιου "ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ"


Απλή γνωστοποίηση – ενημέρωση προς τους ομοϊδεάτες Ο.Π. για την συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση από ανώνυμο αρθρογράφο του blog : "mavroprovato" , προσωπική και συλλογική !!!

http://mavroprovatistes.blogspot.com/2010/11/blog-post_22.html#comment-form

 

 

Αποστολή : 1 – 12 – 2010 (11:52 πμ)

 

Κύριε «ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ»,

 

Να με συγχωρήσετε αλλά μάλλον δεν έχετε αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα επάνω στην Άνδρο !!!

Αφού είναι μόλις λίγες ημέρες που επέστρεψα από την Άνδρο – μετά από 40 ημέρες, περιλαμβανομένων και των Εκλογών – δεν διαπίστωσα ΟΥΔΕΜΙΑ «εξοργιστική αντίδραση» στο πρόσωπο μου ή στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (που εκπροσωπώ) !!! Και εξηγούμαι ότι πέραν των ανέλπιστα θετικών εκλογικών αποτελεσμάτων ΜΑΣ στην Άνδρο (377 ψήφοι / ποσοστό 5,62% - το 4ο στις Κυκλάδες / 111 προσωπικοί ψήφοι), ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ανδριώτης με προσέγγισε μέσα στις 40 ημέρες ή στις 77 ημέρες που μεσολάβησαν από την Δημοσίευση του άρθρου – απάντησης μου (στις 16/9) στις : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ κ.αλ., για να μου εκφράσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  αντίρρηση – αντίθεση ή παράπονο !!!! Αντιθέτως , στις Ημερίδες που κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «Οικολόγοι», χωρίς ιδεολογικό – πολιτικό ξεκάθαρο προσανατολισμό «πελαγοδρομώντας» στο Αιγαίο Πέλαγος, συνδιοργάνωσαν μαζί με σοβαρούς και πανεκτίμητους Οικολογικούς φορείς και Μ.Κ.Ο. – όπως ο Σ.Ε.Δ.Α. και η «Αρχιπέλαγος» και «MED-SOS» , που σεβόμαστε και επικροτούμε οι Ο.Π., επιχείρησαν να κινδυνολογήσουν περί της «τρομακτικής εξάπλωσης» των Α/Γ. στην Άνδρο, δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε τους μισούς (50 ακροατές στο Δημοτ. Θέατρο Χώρας – Άνδρου , τον Ιούλη και τον Σεπτέμβρη) από τους προσωπικά ψηφίσαντες εμένα «τον προδότη» - και μεταξύ αυτών ήμουν φυσικά εγώ παρών για να καταγράψω δημοκρατικά τις εκφραζόμενες απόψεις  !!!! Όσο δε αφορά τις απόψεις μου και των Ο.Π. για τις Α/Γ. μπείτε στον κόπο να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο μας (www.ecoanemos.wordpress.com) για να διαβάσετε τις σχετικές μας επίσημες ΘΕΣΕΙΣ. Προσωπικά δε αρκούμαι αν διαβεβαιώσω την τεκμηριωμένα εκφρασμένη Αντίθεση μου στην τοποθέτηση Α/Γ. όχι μόνο σε Περιοχές Πλήρους Προστασίας της NATURA, αλλά και πλησίον πηγών νερού στις κορυφογραμμές της Άνδρου και άλλων μορφών σημαντικού ενδιαφέροντος (Αρχαιολογικού – Τοπιακού όπως : το Κάστρο Κοχύλου – η Μονή Τρομαρχίων κ.άλλα), την ανάγκη εμπλοκής στην Διαδικασία Χωροθέτησης των Επιστημονικών Φορέων (Πανεπιστημια – ΙΓΜΕ – Τ.Ε.Ε.), των εκλεγμένων εκπροσώπων των Πολιτών (Δημάρχων – Περιφερ. Συμβούλων) και δυνητικά των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ (πρόσφατα αναγνωρισμένων από το 3,94% (6.558 ψήφοι / δηλαδή + 42% από Εθν. Εκλογές 2009 και + 135% από Εκλογές Ο.Τ.Α. 2006) των νησιωτών – συμπολιτών μας στο Νότιο Αιγαίο !!!!

Μάλλον λοιπόν ξεσκεπάζεται για μια ακόμη φορά η εμπάθεια σας στο πρόσωπο μου και η φαυλότητα να προσπαθείτε να διαβάλετε δι' εμού τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, σε καταφανή ΑΝΤΙΘΕΣΗ της Κοινωνίας της Άνδρου !!!!

 

ΦΡΑΝΤΖ. ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ – μέλος ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ (υποψηφ. Περιφ. Σύμβουλος ΑΝΔΡΟΥ και βουλευτής Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ)

 

From: black sheep [mailto:bs84502@gmail.com]
Sent: Wednesday, December 01, 2010 12:34 AM
To: fkall@tee.gr
Subject: [AEG
EAN WAVES & WINDS] Νέο σχόλιο για το ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ -ΥΒΡΕΙΣ κατα ΜΕΛΟΥΣ των Ο.Π..

 

Ο/Η black sheep άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ -ΥΒΡΕΙΣ κατα ΜΕΛΟΥΣ των Ο.Π.":

Κύριε Καλλιβρούση, η αρχική δημοσίευση σας σε εφημερίδα που εκφράσατε την απορία σας για τις αντιδράσεις των Ανδριωτών περί α/γ, εξόργισαν το σύνολο των ευαισθητοποιημένων πολιτών σε περιβαλλοντικά ζητήματα και έθεσαν ως άξιο απορίας το γεγονός, πως μπορεί ένας εκφραστής οικολογικής συνείδησης να συνηγορεί σε επικείμενη καταστροφή περιοχών NATURA. Κι αντί να πάρετε θέση επί των πεπραγμένων, μας εκθέσατε βιογραφικό σημείωμα ως απάντηση. Παρόλα αυτά στην δευτερολογία σας εξακολουθείτε να στηρίζετε αρχές που δεν συνάδουν κατά τη γνώμη μας με οικολογικά πρότυπα.
Η έννοια λοιπόν "προδότης" στοχεύει αποκλειστικά στην οικολογική συνείδηση και όχι στο ατομικό σας προφίλ.
Σε κάθε περίπτωση, είστε πολιτικό - δημόσιο πρόσωπο και θέτετε εαυτόν προς ανώνυμη ή επώνυμη κριτική, είτε αρνητική είτε θετική. Η παράνοια είναι αποτέλεσμα ασαφειών του λόγου, κάτι που έπρεπε να διορθώνεται από στόμα πολιτικού και δεν το κάνατε.
Ευχαριστώ για την παραχώρηση του σχολίου.



Ανάρτηση από τον/τη black sheep στο AEGEAN WAVES & WINDS τη 12:34 πμ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα