Τρίτη, Απριλίου 09, 2024

Ημερίδα ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ Κυκλικής Οικονομίας 25/4/2024

 
Ecological Recycling Society
 
 
Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης
Μάρνη 34, Αθήνα, Τ.Κ 10432
   www.ecorec.gr, 2108224481   
 
 
Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 
 
Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης συνεχίζει την φιλόδοξη πρωτοβουλία του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα με την ονομασία «ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ».

Με κεντρικό σύνθημα: «2024: Η Ανακύκλωση σε κρίσιμο σταυροδρόμι», σας προσκαλεί στην Ημερίδα του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 11:30 π.μ., στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), Κότσικα 4, 104 34, Αθήνα.
 
Στόχος της Ημερίδας είναι να συμβάλλει, ώστε να επιταχυνθεί η Ανακύκλωση και να επιτευχθούν αθροιστικά για τα υπάρχοντα ή/και νέα υλικά και προϊόντα, πολύ υψηλότεροι στόχοι Πρόληψης, Προετοιμασίας για Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωσης, Κομποστοποίησης, Ανάκτησης και Αξιοποίησης, και τελικά Εκτροπής από την Ταφή σε σχέση με τα σημερινά πολύ χαμηλά επίπεδα εκτροπής από την ταφή στην Ελλάδα.

* Δηλώστε τη συμμετοχή σας
εδώ

* Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ

 
 
 

Πριν εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα ή οποιοδήποτε από τα παραρτήματα του παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως απαραίτητο. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη του καθενός μας. Έχουμε το δικαίωμα να το απολαμβάνουμε, αλλά και την υποχρέωση να το διατηρούμε.
Before printing this mail or any of its attachments, please be sure it is absolutely necessary. Protection of the environment is everyone's responsibility. We have the right to enjoy it but also the obligation to preserve it
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν παραρτημάτων του έχει απλώς ενημερωτικό χαρακτήρα χωρίς να αποτελεί σε καμία περίπτωση προσφορά, αποδοχή ή γνώμη δεσμευτική για την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης εκτός και αν το αντίθετο προβλέπεται ρητά σε ξεχωριστό έγγραφο που χορηγήθηκε από αρμοδίως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται αποκλειστικά στον προοριζόμενο παραλήπτη και μπορεί να περιέχει προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης δεν θα αναλαμβάνει καμία ευθύνη ούτε θα εκτελεί εντολές που λαμβάνονται ή/και στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
DISCLAIMER: The content of the present communication, and its annexes, is for informational purposes only and does not in any case constitute a binding offer, acceptance or opinion for the Ecological Recycling Society unless so set forth in separate document subscribed by a representative of the association with sufficient faculties to do so. This message may contain private and confidential information and is directed exclusively to its addressee. The Ecological Recycling Society will not assume any obligation, nor execute orders received or sent by electronic mail.

 
 
 
 
 

Αυτό το email στάλθηκε στο franky-andros_gr.aegean@blogger.com
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2024 Ecological Recycling Society
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα